28Říj

nový e-shop

Vážení zákazníci,

od dnešního dne (28.10. 2020) spouštíme stránky našeho nového e-shopu. Původní plán spuštění byl značně urychlen příchodem druhé vlny viru COVID-19 a tak si již nyní můžete touto cestou objednat některé vybrané produkty. Obsah a další funkce celého e-shopu budou dále rozšiřovány, ale již nyní zde najdete velké množství položek. Snahou bylo naplnit především sekci postelí a rozkládacích pohovek, které jsou jednoznačně nejlepší na tuzemském trhu s nábytkem.

Prakticky všechny typy výrobků můžete v nějaké variantě vidět na naší prodejně. Tento nový způsob nákupu by měl být doplňkem, který rozšíří naše současné služby a hlavně (pro nás v této těžké době) umožní zachování možnosti realizace vašich objednávek.

Pokud budete chtít výrobky vidět na vlastní oči, můžete nás kontaktovat na telefonu 731 111 660 nebo na emailu info@nabytek-domov.cz a domluvit si osobní setkání.

Zákazníky, kteří svou objednávku realizují formou nového e-shopu, budeme po vyrobení zakázky kontaktovat a domluvíme způsob předání. V případě zájmu jsme samozřejmě schopni výrobky dovézt i smontovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

8 + 1 =