02Dub

AKČNÍ NABÍDKA – postele a pohovky

Vážení zákazníci,

přinášíme vám novou SPECIÁLNÍ NABÍDKU 2020 postelí a pohovek od přední české firmy BLANÁŘ NÁBYTEK a.s.. Tento výrobce patří k našim dlouholetým dodavatelům. Mnozí víte z vlastní zkušenosti, že tyto výrobky plně obstojí jak ve srovnání funkce či kvality materiálů, ale i v případě nejpřísnějších požadavků na design a celkovou kvalitu zpracování.

V akční nabídce naleznete pestrou kolekci cenově zvýhodněných lůžek v šířkách: 90cm, 110cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm. Samozřejmostí jsou i oblíbené rozkládací pohovky VISION a GENF. Speciálně bych chtěl upozornit na modely lůžek VENUS a MERKUR, které patří do široké rodiny tolik oblíbených vysokých postelí. Do studentských a dětských pokojů doporučujeme modely KELLY a NINA nebo NEPTUN, FIONA či TURI a EVELÍNA. V katalogu naleznete i řadu novinek jako je třeba postel ARDEA s polohovacím čelem za hlavou.

Pro ty, kteří hledáte elegantní postel za nízkou cenu jsou určeny modely OLÍVIA a KAROLÍNA.

Věříme, že si vybere každý přesně podle svých požadavků. V případě, že nenacházíte svůj ideální model postele, nebo její barvu, neváhejte se na nás obrátit. Rádi se Vám pokusíme pomoci.

Celou nabídku naleznete v přiloženém katalogu, kde jsou jednotlivé výrobky vyobrazeny a je zde přehledně popsáno jejich provedení. Některé výrobky jsou vystavené na naší prodejně, kde si můžete prohlédnou jejich zpracování a vyzkoušet matrace. K dispozici máme i vzorník všech platných potahových látek a samozřejmě i připravené tištěné katalogy (zdarma).

Těšíme se na Vás!

SPECIÁLNÍ NABÍDKA 2020 – katalog ke stažení ve formátu PDF

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

51 − = 41